Bezoekt u ook eens:

Domaine de Marotte Wijnen

De wijngaarden van Domaine de Marotte liggen in de Rhônevallei, op de zuidhellingen van de Mont Ventoux, vlak bij Carpentras in de Provence. Hier maken Daan & Elvira van Dijkman samen met de natuur sinds 1997 hun veelvuldig bekroonde kwaliteitswijnen. Wijnen die op de kaart staan bij Nederlandse tophoreca als bijvoorbeeld het Amstel Hotel in Amsterdam.

www.marottevins.com

 

Alnorum Art origineel grafiek

Alnorum Art in De Bilt is gespecialiseerd in het grafisch werk van onder meer Kees van Dongen. Naast litho's, etsen en pochoirs levert deze kunsthandel ook lithografisch geïllustreerde boeken en affiches.

www.alnorumart.nl

  

Kunst & Licht & Glas

Kunst & Licht uit De Bilt ontwerpt en produceert in eigen beheer exclusieve verlichting op maat. Van kleine tafellampjes tot reuze kroonluchters. Ook voor het repareren van uw huidige lampen bent u hier aan het juiste adres.

www.kunst-en-licht.nl

 

De Toonkamer Antiek

In de sfeervolle Amersfoortse winkel van De Toonkamer staan de meest uiteenlopende zaken waarmee u uw Nederlandse huis kunt veranderen in een 'thuis' met Franse allure.

www.detoonkamer-antiek.nl

 

TILT design en antiek

Bij Tilt design en antiek in Eindhoven vindt u verrassende artikelen uit binnen- en buitenland waarmee u een origineel interieur nog origineler kunt maken.

www.tiltdesignenantiek.nl

 

Bellezza Nuova lijsten & restauratie atelier

In dit unieke atelier in De Bilt heeft Mirjam van der Horst smaakvol, verrassend en vakkundig inlijsten tot een ware kunst verheven. Voor meer informatie:

info@bellezzanuova.nl

 

Glaswerk Richter

Op de website van Glaswerk Richter vindt u interessant glaswerk uit binnen- en buitenland.

www.glaswerkrichter.nl

 

Zangvakanties in Frankrijk

Zingen en vakantie vieren in het mooie zuidwesten van Frankrijk op de grens van de Lot en de Dordogne. Geheel vertroeteld werken aan uw stem, nieuwe mensen ontmoeten en meedoen met plaatselijke projecten. De ideale vakantiebestemming voor zangers van elk niveau.

www.papageno.net